Hundträning · Skurks diagnos och rehabilitering

Träningsredskap kan man hitta överallt!

Hundträningsredskap kan man hitta var som helst! Idag köpte jag en stor och genomskinlig pennvässare på Ö&B för tjugolappen, som jag tänker plocka bort det vassa ifrån, och sedan använda resten som en liten osynlig godisförvaring med förslutning, framförallt i Rutan-träningen. Jag har en idé! 😉
På Netto hittade jag en balansboll för femtiolappen. Perfekt träning för både hund och människa 😉 Tanken är att använda den för att stärka Skurks balans och oanvända muskler. Här finns en LÄNK om balansbollsträning för hund (extra roligt att hon går på min förra skola!)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s