Allmänt

Lillerudsdagarna

Idag har Skurk följt med oss på Lillerudsdagarna i Karlstad. Vi har sett polishundsuppvisning, kollat agility, gått i montrar, tittat på djur.. OCH – inte minst, vi har passivitetstränat och tränat lydnad med massvis av störningar. Det har funkat jättebra och Skurk är som vanligt bäst när han har fått tömma huvudet på hjärnceller en bra stund innan 😉

Idag skiljde sig inte från andra dagar. Det var många som vände sig om när Skurk gick förbi, och man kunde höra hur de viskar och diskuterar hans utseende och eventuellt ras. Vissa vågade komma fram direkt och fråga, varav en frågade om det var en kelpie! Helt otroligt 😉 inte många som gissar på, hihi. Nu är han i alla fall SUPERTRÖTT! Skönt! Inte ofta jag lyckas köra slut på en Skurk 😀

Här är hans nya koppelset som inhandlades för 160:- för både halsband och blått läderkoppel! (www.hundbron.se kom säljaren ifrån – jättetrevlig tjej)

Förresten, har jag sagt att dragkursen/draglägret jag skulle på har blivit inställt? Det har det i alla fall. Istället hoppas jag att jubileumet på min gamla gymnasieskola lockar med intressanta instruktörer i höst!

20120825-161532.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s