Skurks diagnos och rehabilitering

Pengarna flödar och vi är anmälda till KURS!

Eller, tja.. flödar och flödar är väl att ta i.. Men när man har fått pengar på lönekontot, betalat räkningar, fört över till sparkontot för nästa fattiga löneutbetalning och samtidigt lagt undan pengar till körkort – och ändå har pengar kvar… då är man RIK!!! Fan vad gött det känns att för en gångs skull ha PENGAR! Att inte behöva köpa det absolut billigaste, att vänta med att köpa nya kläder och skor tills de har alldeles för stora hål, eller att avstå massor av roliga hundsaker för att man inte har råd.. Eller att säga nej till kompisar för att man inte har ett öre kvar att hitta på något för, eller att inte ens ha råd med resvägen för att åka och hälsa på… När man är van att leva snålt är denna månads lön rena rama lyxen! Vet att jag inte kommer tjäna lika mycket resten av hösten, så just nu funderar jag på vad jag ska göra av pengarna jag har kvar… Köpa nåt av det där jag drömt om – eller spara mera? Typ köpa hundböcker som ”Från valp till stjärna” (DVDn dock, boken har jag redan), ”Spårhunden och lukterna”, ”Rehabilitering för hund”, ”Med sikte på 10:an”, ”Träningsdagbok för hund”.. eller varför inte en sån där Hurttaväst till mig själv, kanske? Eller något annat?

Nåt som vi helt klart är i behov av och bör prioritera högt, är kurs. Vi behöver, som jag ganska många gånger tidigare nämnt, få hjälp. Jag fick nys om en lydnadskurs tack vare en grupp på Facebook, och DRA PÅ TRISSOR! – Den kostade ”bara” 500 kr och var för ingen mindre än Lena Björnson! Gissa om vi är anmälda 😉 Nu vet jag inte hur hon är som instruktör, men hon har ju kommit långt (VM, hallå!) själv, så jag gissar att hon har idéer att ta lärdom av. Så dit ska vi redan nästa vecka! Jag är så peppad!

(Dock måste jag avboka besöket på ReDog den 3 september, på grund av jobb. Knepigt. Vet inte när jag ska få till en bra tid nu… Kanske måste bli senare i höst?)


Nån av dessa kanske? De är på rea nu! 😀

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s