Hundträning

Promenad till bruks och inköp av HALLA

Bild

Vad gör man en ledig, solig dag när man redan varit duktig och städat (okej, lite i alla fall)? – Drar till brukshundklubben såklart! Vi åkte buss så långt vi kunde, och gick de sista 2,5 kilometerna till klubben. Fick hjälp senare med kommendering och budföring. Kan inte säga annat än att allt gick SUVERÄNT! Så glad!

Sen kom Emma och hennes sambo ut också, jättetrevlig överraskning. De skulle gå valpkurs med lilla söta Ronja som ska bli älghund när hon blir stor =) (Emma gick i samma klass som mig på fritidsledarutbildningen för er som undrar.)

Efter träningen for vi till Thomas Zoologiska här i stan. Har aldrig varit där innan, men nu har de ju börjat med hundsortiment och färskfoder. Tyvärr inget Vom og hundemat, än. Det är typ bara jag och en till i stan som är intresserad av det 😉 Köpte med mig det närmsta jag kunde komma istället, eftersom frysen ekar tomt på hundmat. Halla Bruks (färskfoder) fick det bli. Ska bli spännande att se hur han svarar på det! Det är ju nästan 40% kolhydrater i det fodret, jämfört med Vom og Hundemats 0%. Tjejen i butiken blev chockad när hon förstod att min 21 kg tunga kelpie äter lika mycket som hennes hårt arbetande och 27 kg tunga skydds-malinois, hihi. Kanske behövs lite kolhydrater till min aktiva buskelpie?

Någon som har erfarenhet av Halla?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s