Allmänt

Vilken duo! Assistanshund DELUXE! (film)

Jag blir så imponerad! Vilken duktig liten hund! Och vilken söt film, jag bara ler… Och tydligen är detta bara EN av flera andra filmer som de lagt upp. Har börjat prenumerera på deras filmer på YouTube nu. Man får ju sån INSPIRATION till att träna sin egen hund! Och får sig en funderare… Allt behöver ju inte handla om tävling… Massor av träning i vardagen istället, som detta, är inte alls fy skam. Tvärtom. Tror att denna hund får leva ett väldigt aktivt och stimulerande liv 🙂

Då jag jobbar och står i, och inte riktigt har kommit in i mina nya tider än (nästan alltid kvällar och helger), så är dygnen lite upp och ner. Har inte blivit så mycket hundträning, men det kommer! Ni får hålla tillgodo med denna film så länge. Tävlingsrapport kommer på lördag, då vi (kors i taket!) tävlar lydnad!

Nog med prat – här har ni filmen!

(Vill ni följa dem så har de en blogg här: http://justjessethejack.blogspot.com)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s