Allmänt

Foderinköp och chokladchock

20120910-204843.jpg

Inköp av mer Halla Färskfoder idag! Har inte märkt någon skillnad (än) på Skurk med detta foder i jämförelse med VoH. Enda skillnaden är att det är mycket billigare, plus att jag slipper åka typ 10 mil för att köpa det 😉 Tror ju egentligen inte att hundar behöver kolhydrater i denna mängd (VoH har 0% kolhydrater, Halla har ca 40%), men Skurk verkar inte ha något emot det direkt.. Det får duga så länge!

Köpte goda smarriga ben. Älgben, märgben och nåt mer som jag glömt vad det är 😉 En skylt till dörren fick det bli också!

Nu hoppas jag bara vi slipper åka in till Karlstad.. Skurks klantiga matte glömde choklad hemma, så han har ätit upp till 200 g Center! Veterinären jag ringde räknade ut att han borde ha max 15 mg/kg kroppsvikt i sig just nu. Gränsen för när det kan bli farligt går nånstans runt 20 mg/kg. Håll tummarna…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s