Hundträning

Ikväll är vi fler

Ikväll och imorgon har vi utökning av flocken! Då är nämligen Indra och Nickie här. För er som inte vet, så är Indra (borderterrier) den coola hund som jag spenderade mestadels av min tid på Hundsportgymnasiet med, och Nickie (cairnterrier) är familjens första hund, en mycket speciell dam. De bor hos min mamma & pappa och lever ett aktivt liv med stor inhägnad tomt, massor av promenader och löprundor och en hel del agility!

Varför Indra och Nickie är här nu ikväll, och imorgon, beror på att jag är ledig, så jag passar på att aktivera alla tre. Sen är det mysigt också! 😉 Skurk och Indra har fått träna fjärrdirigering, och imponerande nog minns Indra fortfarande ”Stå”, efter flera år! Nickie fick träna på att nicka, något hon älskar och generöst bjuder på så fort det luktar träning 🙂

Sen skulle de få prova balansbollen. Nickie ville inte – usch vad äcklig, tyckte hon! Indra däremot hoppade upp som om hon inte gjort annat, och ställde sig på bakbenen. Vilken balans, och totalt orädd!20121018-212126.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s