Hundträning · Kurs/Utbildning

Veckoplanering och INSTÄLLD kurs

Jag tror ärligt talat att jag bryter ihop. Hade sett fram emot det så mycket – att få gå 2 dagars lydnadskurs med Lillemor Edström för ett bra pris. Jag jobbar kväll/natt både fredag och lördag även denna vecka, men ville så gärna ändå, så jag tänkte jobba på kvällstid och kursa på dagtid, och pendla fram och tillbaka. Nu visar det sig att jag inte har skjuts, och att jag inte kommer orka pendla 8 h per dag för kursen (den tid det tar med kollektiv åkning). Det har jag varken tid eller råd med! Så på grund av den lilla skitsaken – att jag inte har körkort – så får jag alltså återigen ställa in något jag vill… Blääääää!

Vi återgår till att prata om vår egen träning istället, här på hemmaplanen, på samma tråkiga ställen:

Såhär var v.42 tänkt: (lördag & söndag borttaget då jag varit i Linköping, ni vet)

Måndag: Kedjor & kommendering på bruks
Tisdag: Skogen + Rutan (mer säkerhet!)
Onsdag: Skiftena mellan Sitt och Stå (ej flytta fram/bak tass!)
Torsdag: Spår eller uppletande
Fredag:

Så här blev v.42:

Måndag: Kedjor & kommendering på bruks + lite annat
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag: Träning med Indra, Nickie, Skurk

Alltså.. det här med planering gick ju som det gick. Hm.. Kan man kanske skriva MÅL som planering istället? Alltså vilka MÅL man har för den aktuella veckan, och så får man lägga upp träningen därefter. Lite mer fritt, men samtidigt mer målinriktat! 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s