Allmänt

Hurtta Lifeguard

20121030-224528.jpgNu ni! Jag gjorde slag i saken efter månader av fundering! Klart jag var VÄRD träningsvästen! Kan ha den på promenader, joggingrundor, hundträning.. Massor av reflexer! Funderade på att köpa lydnadsvästen (Hurtta Motivation) istället ett tag, men kom fram till att jag gillade den här bättre. Faktiskt har den många fickor, samt D-ring och sån där ryggficka! Var osäker på storleken så drog till med 2 storlekar mindre än vanligt, eftersom jag hört att de är väldigt stora i storlekarna.. Det var de! Även om den blev aningen liten över ytterjackan, så blir det nog bra! Hade ju inte planer på att bli större direkt 😉

Mörk bild, men ändå! Så här kommer jag se ut framöver! 😉

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s