Film · Hundträning

Äntligen en bra träning, SPÅRFILM!

Idag fick vi åtminstone till en helt okej träning! Fick en snilleblixt angående vår Rutan-träning och insåg vad jag gjort för fel i flera veckors tid. Så nu är vi på rätt spår igen. Hoppas jag? 😛

Fotgåendet gick bra, han är fortfarande lite flamsig och har svårt att fokusera blicken. Men positionen kändes bra. Ska börja träna svänger och volter och ”allt vad det heter” riktigt hårt nu, för det känns som att han tappat vänstersvängarna totalt.

Tog ett spår idag också, med en 15 min liggtid. Mestadels gick spåret på blöt gräsmatta, men även en kort del på småsten/grus och en del på asfalt. 4 apporter + 1 slutapport i form av en kattleksak låg i spåret, och gråben tog samtliga! Längst ner i inlägget finns en film på sista biten av spåret, som gick på asfalten. Blev lite irriterad i mitten av spåret, när han i mina ögon slutade spåra som jag ville, och mest gick på vittring, eller inget alls.

För övrigt är Skurk anmäld till MT med uppfödaren på söndag, i Falkenberg. Typ 10 timmars resväg tur och retur. Gött.. Vet inte om jag kan ta mig dit, så det återstår att se. Går inga tåg nämligen. Var nog lite väl optimistisk när jag anmälde mig…

Annonser

2 reaktioner till “Äntligen en bra träning, SPÅRFILM!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s