Tävling

MT med Grejaskogen

Igår begav vi oss till Tvååker för att sova på B&B och besöka Ullared. Tyvärr missade vi att det var ändrade öppettider och hann bara vara där en timme! Men det hann man mycket på med målinriktad shopping 😉 Fyndade bland annat en jättesmart ryggsäck med inbyggd stol MED ryggstöd till hundkurserna! Och lite hundgodis förstås 😉

20121104-114159.jpg
Här sov vi!
20121104-181837.jpg
Stolsryggsäcken från Ullared!

Och idag var det dags för själva grejen, orsaken till att vi åkt neråt i landet. Vi har nämligen gjort MT på Falkenberg BK. Jättekul att få träffa uppfödare Anna samt andra Grejaskogare. Fick se Spica, Skurks kullsyster under testet också, och hon var riktigt kul att se!

Skurk skötte sig bra, men överraskade lite. Något fegare än tänkt, och en del social osäkerhet. Men han är GODKÄND och jag är nöjd! Tyvärr var vi tvungna att åka hemåt innan alla hundar var klara, men det får bli fler gånger!

Skurk blev fotad av duktiga Sofia som har kelpiegalleriet också! Han ser nog rätt mager ut på fotona, men fick tips av Anna om nåt jag kunde ge honom som kunde hjälpa honom på traven!
Här nedan är protokollet. Kom ihåg att graderingen/poängen inte är samma som MH!

20121104-113147.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s