Film · Hundträning

Rutan-Blooper

Lite träning blev det innan jobbet idag – ÄNTLIGEN, tyckte Skurk! Hans matte har nämligen sovit sig igenom förmiddagarna den senaste tiden, då hon varit oförklarligt trött och seg. Men idag så!

Känner mig lite smart som tränade nere vid sjön på sandstranden. Där är ju Skurk alltid busig och ivrig, så det tog han med sig in i träningen och han hade han en underbar attityd och energi! Tränade på Rutan mest. Försökte att antingen lägga ut leksak i rutan, eller target precis utanför rutan, eftersom han går på min handrörelse om jag kastar som belöning, och alltså avvaktar tills den kommer.

Men idag blev det två flugor i en smäll! Smarta kelpie! Bjuder på en liten blooper här. Han springer igenom rutan helt korrekt och fortsätter sedan till den orangea targeten son ligger till höger i bild bakom rutan. Haha sötvovve! Jag hade helt glömt bort targeten – men det hade inte han! (Och detta var INNAN vi tagit med targeten i rutan!)

Blev ett spår också. Ett kort sådant, på varierande underlag. Ett spår som gick helt okej, men såg ut som alla andra spår. Fan, måste ha mer variation! Vill komma framåt i spåret också!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s