Allmänt

Sova

Lycka är att få somna nära intill en silverräv/gråben/Skurk.
Varje natt, så fort lampan har släckts, kommer han till min högersida som på signal, krafsar på täcket och ber om att få komma och lägga sig därunder. Då ska jag lägga ut min högerarm, så att han kan snurra några varv, för att sedan kunna lägga sig tillrätta och placera sitt huvud på min arm, och resten av kroppen intryckt vid min sida – tätt, tätt intill..❤

20121111-013634.jpg

Annonser

En reaktion till “Sova

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s