Allmänt

TILLÖKNING I FLOCKEN I VÅR!

Oj oj oj… Här händer det grejer! Som många av er förstått, så har jag sedan i påskas läst på om staffen, suttit mig in i olika linjer och kennlar och varit helt övertygad om att en sportstaffe är hunden för mig. Det är fortfarande en ras som mitt hjärta bankar för, precis som kapp-greyhounden. Likheten mellan de två raserna är att de verkar helt underbara – men de passar inte till 100% för mina intressen och satsningar. Jag vill någon gång äga båda två, men jag har mer och mer känt att jag just nu vill satsa på hunderiet med alla träningar och tävlingar. Körkortet kommer öppna upp dörrar som inget annat! Dessutom har jag börjat fastna för IPO. (Och för att inte tala om DRAGET!) Jag vill ha en hund som jag kan göra EXAKT allt med. Jag vill inte begränsa mig, för jag vet att jag säkert vill nosa på alla aktiviteter och sporter som går. Och satsa hårt i nåt av dem.

Av dessa anledningar har jag sneglat på olika raser och för några dagar sedan fick jag förfrågan om jag ville bli halvfodervärd till en tikvalp. Jag känner stort förtroende för uppfödaren i fråga och dennes hundar, så jag blev både smickrad och glad. Magkänslan bara skrek JA! Allt det praktiska kommer att lösa sig. Så nu ikväll har jag ”tackat ja” och ser fram emot våren så mycket.. I slutet av mars blir det en valp i hushållet om allt går som det ska! Kan nog minst sagt förvänta mig MASSOR med aktivitet….! 😉

Annonser

7 reaktioner till “TILLÖKNING I FLOCKEN I VÅR!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s