Allmänt

Den vackraste jag vet

Världens vackraste… Vad skulle jag göra utan dig? ❤
Nu i dagarna har vi inte gjort så mycket. Jag har massor med saker som pågår i mitt liv just nu. Förutom mycket jobb, universitetstudier, körkortspluggande och körlektioner samt timmar av pendlande så händer det mycket på mitt privata plan. Något som inte kan skjutas upp och måste prioriteras högt. Son tur var kommer allt minskas ner drastiskt nu under vintern, skönt! Annars hade jag väl brutit ihop ännu en gång, som förra hösten! När man har sådär mycket i hjärnan och inte vet var man ska ta vägen, då finns det nog bara en sak som kan få mig att andas en stund och bara vara i nuet. Och jepp, ni har antagligen gissat rätt! 😉 – Självklart är det promenad med min fina som är medicinen!

20121129-132532.jpg

20121129-132538.jpg

20121129-132542.jpg

20121129-213619.jpg

20121129-215916.jpg

Annonser

3 reaktioner till “Den vackraste jag vet

  1. Tur man har sina fyrbenta 🙂 Många ggr jag inte skulle tagit mig genom dagen om det inte vart för mina hundar. Oavsett vaddet är som strular för dig just nu hoppas jag det löser sig!

  2. Hundar är den bästa medicinen, terapin och trösten. Dom finns alltid där för en och ger en gränslös kärlek. Fin är han din fina Skurk! 🙂 Känner en som har en tik i samma färg (och ras 😉 )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s