Allmänt

Tråkigt besked och ledsen tjej

Fick ett tråkigt besked idag – jag kom inte med i ungdomssatsningen på IPO som jag anmält mig till. Hade väl räknat med det egentligen, jag har ju inte ens börjat träna sporten direkt liksom. Men ändå känns det surt. Såg det lite som en chans att komma in i sporten, att få träffa duktiga ekipage, att få lära mig mer och att få ett ypperligt tillfälle att göra rätt redan från början med valpen, eftersom jag själv inte vet hur jag ska träna. Åh, suck, jag hade behövt stödet! Känslan av att få hjälp och en kick i baken lockade! Trött på att försöka lära mig nya sporter i uppförsbacke… Får försöka ragga in mig hos uppfödaren istället? 😉
Skönt att jag börjar kunna komma ut och träna LYDNAD i sällskap i alla fall! Denna helg är såklart fullspäckad med träningar och rapport från dem kommer imorgon! 🙂

Annonser

3 reaktioner till “Tråkigt besked och ledsen tjej

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s