Hundträning · Kurs/Utbildning

Respons på kommentarerna + helgens träning

Detta blogginlägg tänkte jag tillägna responserna jag fått på tidigare inlägg. Jag har fått fler besökare här på bloggen under denna höst, och även fler kommentarer. Det är ju såklart roligt! Jag känner mig dock skyldig att svara på kommentarerna! Den senaste veckans inlägg tas upp nu!

Senast skrev jag om ungdomssatsningen i IPOt. Tackar för beklagande kommentarer och erkänner att jag var mer ledsen än vad jag trodde att jag skulle bli! Senare under gårdagens kväll damp ett mail ner i mailboxen där Tina skrev att jag var med i reservgruppen och att jag kommer att få vara med som åhörare åtminstone, samt få delta på lägret! UNDERBART! 😀

Igår skrev jag ett inlägg om spårande i snö. Det jag tyckte var skojigt var att det både öppnade för diskussion, samt inspirerade andra till att våga prova!

Inlägget jag skrev om att kombinera jobb med hundlivet fick flera kommentarer, både i hundbloggruppen på Facebook och här på bloggen. Sammanfattningsvis så… kan jag nästan inte sammanfatta era svar! 😉 Ni arbetar väldigt varierat, men det är faktiskt inte ”vanliga 8-16-jobb” som är vanligast. Deltidsjobb eller jobb hemifrån förekommer en del, samt att man arbetar skift med sambo t.ex. För min del är det inte hundpassningen som är det stora problemet, utan att jag jobbar endast kvällar och helger – vilket är då så gott som alla hundaktiviteter sker! Har faktiskt efter era kommentarer börjat fundera på en ny yrkeskarriär… När eller hur det sker är en annan fråga!

En annan återkommande fråga är vilken ras valpen kommer att vara. Jag har valt att hålla på det lite. Från början var det för att undvika nedsättande kommentarer och skitsnack – för jag inbillar mig att det förekommer inom hundvärlden 😉 Nu har jag dock smält tanken och är jättepeppad på både rasen och valpen! MEN jag avvaktar åtminstone tills att ultraljudet visar att det FINNS valpar i magen! Blir så himla jobbigt annars att gå ut med förväntningar och berätta för alla, och så blir det inget.. Hoppas ni har överseende med detta!

Och så över till något annat – helgens träning! Igår for jag och Elin till grannkommunens brukshundklubb för tävlingsträning och fick ett mycket trevligt mottagande! Nu funderar vi på att bli medlemmar även där!
Idag åkte jag, mamma & pappa och Elin med alla våra hundar till Storfors på dessa mysiga ridhusträningar. Idag bjöds det på korv med bröd och många ekipage fotograferades, vilket hela vår trupp gjordes. Bilderna publiceras i bloggen när jag fått dem!
Nu ikväll var det tänkt att träna rallylydnad med Anna, då Skurk och jag gått med på att bli hennes projektekipage för avancerad klass under hennes utbildning till rallyinstruktör. Eller har jag skrivit det? 😛 Hur som helst är jag sjuk och orkar INGENTING mer. Har bara en dag ledigt från jobb, vilket är idag, så måste vila upp mig och därför avbokades träffen med Anna! (Funderar dock på att smyga ut snart och träna ändå, får se hur jag gör 😉 )

Men här är några bilder från träningen igår:

20121209-172328.jpg

20121209-172333.jpg

20121209-172337.jpg

20121209-172346.jpg

20121209-172354.jpg

Annonser

4 reaktioner till “Respons på kommentarerna + helgens träning

    1. Haha, schhhhh 😉 Har allt berättat det för några, och dem som frågat mig personligen har jag svarat. Men jag tänker inte skriva det offentligt såhär!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s