Film · Hundträning

Aktuell fjärrstatus (film)

Är inte nöjd än. Men förutom att stadgan behöver tränas mer på – vad tycker ni?

Annonser

4 reaktioner till “Aktuell fjärrstatus (film)

    1. Jag har försökt varva med externbelöning bakom honom, samt att ”hämta upp honom” i position och därefter frige honom, men jag kan absolut bli bättre på att få in tänket bakåt genom belöningsplaceringen! Tack!

  1. Ser jättefint ut 🙂 men jag skulle nog testa att köra på ett annat underlag, matta eller liknande för att se om han flyttar på baktassarna eller om han bara glider för det är halt 😉 fin blogg förresten!

    1. Det ska jag göra! Till viss del tror jag att han flyttar på bakbenen, för jag vet att han är lite ostabil där. Han har pålagringar i bakre delen av ryggen och är stel i bakbenen, men han borde ju kunna få till en schysst fjärr ändå, så det är inget vi ska skylla på! Men jag ska testa på bättre underlag, tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s