Allmänt

Lägesrapport

Aktuellt just nu är körkortsplugg, hundkursplugg, julplanerande, julklappsshoppande, jobbande och så en väldigt trött matte som bara ZzZzZzooover. Kan sova hur länge som helst, sjukt! Ingen energi och ingen motivation! Känner mig mest värdelös 🙂 Det blir helt enkelt inte mycket till övers för stackars Skurk.

Annars så tänkte jag lägga upp en bild på nåt annat jag försökt sysselsätta mig med. Ni vet inlägget jag skrev för några dagar sedan? Jag fick in en del gissningar och ni är helt rätt ute! Jag tänkte göra hundleksaker, både fleeceflätor och s.k. ”monkey’s fist-knutar”. Flätan har jag lyckats få till någorlunda, men den sistnämnda gick bara inte. Därav ingen rapportering om lyckad leksakstillverkning. Återkommer om jag lyckas! 😉

Gissar att det kommer eka tomt på bloggen ett tag framöver. Ska dock försöka få till någon form av årsutvärdering och målskrivning inför nästa år. Till dess:

20121219-223935.jpg

Annonser

En reaktion till “Lägesrapport

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s