Hundträning

Vår fredag

OK, bara för att jag sa att jag inte skulle blogga på länge så kommer ett inlägg! Haha 😀 Känns så trist annars att blogga om våra ”vanliga tråkiga” träningar. Roligare att skriva om när man haft sällskap och kunnat dokumentera lite med bilder!

Idag ringde klockan strax innan kl 06.00, trots sovmorgon! Eller ja, kanske snarare TACK VARE att jag har sovmorgon 😉 Hade nämligen bokat in rallylydnadsträning med Anna på brukshundklubben. Som tidigare nämnts är vi hennes projektekipage för avancerad klass, och examination sker tidigt i början på nästa år redan! Tränar man tävlingslydnad sedan tidigare är inte rallyn särskilt svår överlags. MEN – Alla moment ska kunna göras på fotgående på höger sida! Det gör allt lite klurigare, men med träning så går det! Skurk är superduktig men han blir trött fort av allt nytt! Snabbare än vanligt! Det säger väl en hel del om jag antagligen tränar på liknande sätt och samma saker vanligtvis…

fredag1
Hihi, Sveriges minsta rallyskylt?
Populär Anna som skär korv eller liknande ;-)
Populär Anna som skär korv eller liknande 😉

Slutade ”tidigt” idag, så då passade jag på att kombinera promenad och lydnadsträning med Bella och Madde när jag slutat jobbet. Vi tränade lydnad på torget mitt i julruschen! Dock är det Karlskoga vi snackar om, så det var väl inte sådär överdrivet med störningar, men en hel del fick vi i alla fall! 🙂

(På tal om jobb så kommer jag att från och med nästa år gå ner några timmar i tid och jobbar inte lika många kvällar och helger. Mindre betalt, men mer livskvalitet och kanske mer glädje i längden…)

Bella med Madde i startposition inför kommendering.
Bella med Madde i startposition inför kommendering.
Skurk är mångsidig han - han kan både träna stadga och vara störning åt Madde ;-) Här när Madde tränar Rutan!
Skurk är mångsidig han – han kan både träna stadga och vara störning åt Madde 😉 Här när Madde tränar Rutan!
Annonser

En reaktion till “Vår fredag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s