Film · Tävling

Rallylydnadsfilmen på Indra och mig

Nu har mamma lagt upp filmen på Indra och mig från gårdagens tävling! Detta är bra jobbat för att vara Indra! Vi brukar skoja om att hon är en hund som bara har två lägen – ON och OFF.  Agility och jagande och andra fartfyllda, explosiva grejer är ON för henne. Rallylydnad går däremot för långsamt och är OFF. Så OFF att hon kan tvärstanna mitt på rallybanan flera gånger och bara stirra i nåt som liknar apati – och det spelar nästan ingen roll vad du gör då. Men igår jobbade vi på bra, hon och jag, bortsett från små tappningar av fokus! Hon kan allt!

Annonser

En reaktion till “Rallylydnadsfilmen på Indra och mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s