Hundträning

Uppletande x 2 och lite lydnadspill, samt ny kategori!

Hoppas ni haft en bra nyår, såväl tvåbenta som fyrbenta! Själv spenderade jag det nya året med nära och kära, och självklart var alla hundarna med! Trevligt och avslappnat. Kul att klä upp sig emellanåt också.

Idag har Skurk och jag varit i skogen och kört två uppletande, samt tränat på Rutan (som jag lagt ut innan promenaden) och fjärren. Gick framåt alltihopa idag, skön känsla!

Vill tipsa er om en ny kategori här på bloggen som heter ”Film”. Där har jag nu roat mig med att lägga in alla inlägg innehållandes en eller flera filmer. Nog skäms man lite när man tittar bakåt, haha.. Och redan igår – vad DRYG jag lät på filmen! Haha, jag lovar, jag är inte det 😉

Annonser

2 reaktioner till “Uppletande x 2 och lite lydnadspill, samt ny kategori!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s