Hundträning · Kurs/Utbildning · Tävling

På gång i vår

Tänkte jag skulle delge er med mina planer för i vår. Jag var ju anmäld till kurs för Lena Björnson igen om några veckor. Ni vet, den kursen som fick mig att anmäla mig till en tävling så att jag kunde komma upp i klass 3 innan kursen. Nu har jag avanmält mig då jag måste tänka mig för med pengarna. Måste ha råd med både bil, körkort och valp inom två månader. Jättetrist såklart, men samtidigt skönt att ha en hel helg ledig, och kunna lägga kurskostnaden och flera hundralappar i resväg på något annat hundigt.

… och nåt annat hundigt blir det, för jag tror, och jag hoppas, att vi har något spännande på gång här! Jag och några andra unga tjejer som också är lydnadsfreaks, har bokat in oss på privatlektion för Lena, redan i januari. Konstigt nog tjänar jag mycket mer på det ekonomiskt sett! Förhoppningsvis kommer det att bli en vana som vi fortsätter med några gånger i månaden. Har fler instruktörer som vi också gärna tränar för. Vi får se var detta slutar! 🙂 Just det, sen har Anna och jag en träning i veckan tillsammans! 😀

Clinichelg för Maria Brandel och Siv Svendsen väntar i februari. Åååh så spännade det kommer bli! Vet redan nu att jag kommer komma därifrån helt lyrisk och med kramp i skrivhanden 😀

I maj ska jag träna för Niina Svartberg nånstans i Uppsalatrakten. Har aldrig tränat för henne innan, men hon lyckas få fram härlig attityd i sina hundar! Ska bli intressant att få höra hur hon tänker kring hundträning.

Och så har vi tävlandet. 20 januari ska vi tävla, debutera i klass 2. Jag har höga förväntningar, även om jag vet att jag bara borde gå in och ”ha kul”. Tävlingsmänniska, javisst! Funderar på att anmäla mig till en annan tävling i början av februari också, vi får se… 😉

Sist, men inte minst. Lilla valpen. Måtte det nu födas åtminstone EN tik som överlever i kullen! Självklart har jag planer för henne, men jag kan inte bestämma mig. Det skulle vara förbaskat kul att utveckla spåret eller specialsöket till en ny nivå. Lydnad kommer det i varje fall att bli, det är givet 😉 Och IPO. Hon är med i talangtruppen för IPO-satsningen som börjar detta år, och hon är inte ens född, haha! 😉

Eh, ja.. detta var mina planer för våren! Sen tänkte jag som sagt bli klar med körkortet och köpa mig en Citroën Berlingo. För jag har redan bestämt att jag ska ha en sån bil till mig och hundarna 😀

Vad har ni på gång i vår?

Annonser

5 reaktioner till “På gång i vår

 1. Oj oj! Ni har en hel del planerat i vår ser jag! Vad är det för valp du väntar? 😛

  Vi har inte lika mycket planer, ska fortsätta med rallyn & agilityn med båda, eventuellt tävla med gammelgubben och jag ska se om jag har nerver att anmäla Bella till Malmö Int och ställa henne där 🙂

 2. Spännande! Du har alltid så mycket roligt på gång! 🙂

  Ska bli jätte kul att följa dig ännu mer om du kör IPO med lilla valpen sen, tycker sånt är sjukt intressant även om jag själv aldrig kommer ha en hund som jag kan köra sånt med.

  (Har inte varit inne och läst på ett tag och vill bara passa på att säga att jag tycker du tagit rätt beslut gällande Skurk i alla fall. Ett kortare värdigt liv är bättre än ett längre begränsat :))

  Vi får styra upp en date i vår sen också tycker jag 🙂

  1. Åh, tack för dina snälla kommentarer Anna! Tycker absolut vi ska ses snart! 😀 Bor du kvar i Nora?

   1. Hahahhahahaha åh herregud! :’D Då har jag inte hängt med för fem öre i svängarna! Trodde du pendlat från Nora hela tiden! Sorry! Men då så, då bor vi ju nära 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s