Film · Hundträning · Tävling

Film från söndagens tävlingsträning

Gruppmomentet, det vill säga platsliggningen, finns på ett privat videoklipp då det är en massa andra ekipage med, och jag har inte frågat alla om lov för att lägga upp filmen på min blogg…. och så är det pisstråkigt för er att titta på när alla hundar bara ligger stilla i tre minuter 😉

Men här är Skurks och min insats under övriga moment! Tycker han håller ihop mycket bättre idag än för ett år sen! Även om det finns… en HEL DEL att träna på 😀

Annonser

7 reaktioner till “Film från söndagens tävlingsträning

 1. Tycker det ser jättefint ut, jämt och fint!! 🙂
  Klart det finns massor att träna på, det kan JÄMT bli bättre i lydnaden!!
  Det som är jobbigt är väl skallen han har för sig 😉 Annars tycker jag inte att det är något stort att pilla på.. 🙂 Men det är ju jag! En sak jag tänkte på i fjärren sa du först ligg och sen lägg men det kanske va medvetet?? Nu fixa han ju det jättefint ändå 🙂 duktiga ni är!!

  1. Tack Frida för din kommentar och snälla ord! Ja lydnaden blir man aldrig färdig med! 😀
   Skallen ska vi jobba mer på! Ska jag vara ärlig så hade jag nästan förträngt det.. Tycker inte han skällt så mycket på sistone under träning, men filmen bevisar ju att JO, det finns ju fortfarande kvar där under ytan! Hårt, men nyttigt att inse! 😉
   Fjärren har du helt rätt i! Uppmärksamt av dig att se! 😀 Det stämmer, jag säger ”Ligg” ena gången, och ”Lägg” andra gången. Det var medvetet – däremot inte sådär väldigt genomtänkt egentligen 😉 Jag har fått för mig att han har svårt att skilja på ”Sitt” och ”Ligg” på avstånd då de kanske låter rätt lika.. så jag har funderat på att säga ”Lägg” istället för ”Ligg”. Det här var ett litet experiment i tävlingssammanhang ungefär. Har provat med båda hemma under träning, och tycker att han lägger sig oftare på ”Lägg”. Ska klura mer på detta, vilket ord jag ska använda!

 2. Tycker det ser jättefint ut överlag! Håller tummarna för er att det går bra både inför talangtruppen och på söndagens tävling 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s