Skurks diagnos och rehabilitering

Medicin och annan shopping

4b97556e63f811e2b85522000a9e28f2_7Dagens ros går till Strömsholms djursjukhus som snabbt och enkelt ordnade så att Skurk har smärtstillande i tre veckor. Efter de tre veckorna lovade jag att återkomma igen hur det har gått. Mycket har jag hört om Strömsholm, men jag har alltid blivit mottagen bra där!

Tog en promenad med pappa och hundarna idag och stannade till vid Coop för att hämta ut Skurks medicin samt införskaffa blodpudding utan tillsatt socker – perfekt hundgodis! Tänk att de bara kostar 11:90 kr/st! Prisvärt, tycker jag! Synd att jag inte äter blodpudding själv 🙂

Och nu sitter jag och shoppar hundgrejer. Det kommer lätt upp i pris… Tävlingsgodkända koner, rutband, platt anti-glid-spårlina, ring med färdiga stora spårsnitslar, klickerarmband, spårhandskar, valpkoppel, stor bur, ”Spårhunden och lukterna”, ”Friskvård för hund”… Ja, det är mycket som man skulle behöva ha! 😉 Vill antagligen inte veta hur mycket hunderiet kostar mig varje månad 😛

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s