Hundträning

Tre timmar inomhushall

…var det bokat idag. ”Tyvärr” var det alldeles för lång tid för enbart två personer. Elin och jag var helt enkelt för effektiva! Det blev inga fartmoment för ryggens skull, men fritt följ, fjärren, platsliggning, platssittning (säger man så?) och kortare apportering fick Skurk och jag till.

Redan efter två timmar var vi klara, och eftersom det inte tjänar något till att träna ”bara för att”, så kilade vi in på hundcafét och in i hundshopen istället, som ligger i samma lokaler. Jättetrevlig personal, så det rekommenderas varmt! Träffade en tjej som tränar IPO och som tyckte jag skulle komma och kolla utan hund på någon träning. Ska nog försöka våga mig ut någon dag om det passar. Läskigt att komma som ny ju! 😀

20130128-150338.jpg

Annonser

9 reaktioner till “Tre timmar inomhushall

 1. oj det var en STOR apportbock 😉 Lyx med hundcafé och hundshop!! Vi har precis fått en inomhuslokal här på Gotland, men den har inte några mattor än och är inte alls lika fin som era… Brukade vara Truppserviceförråd..

  Klart du ska gå o kolla!! 😉 Strunt samma om du är ny, det är alla i början 🙂

  SV: hehe ja det kanske ni får… när det börjar närma sig sommaren haha! 😉

 2. Jag kallar det ”platssitt” om det är rätt el fel bryr jag mig inte i 😛
  Den lokalen skulle jag nog bo i om jag bodde närmare! billig att boka spec. i jämförelse med våra priser :/

 3. Ja det ska bli jätte roligt med nya framtidsplaner =)
  Ja, man kan ta bort dem. Men min vän med Collien ville dem inte ta bort på pga imunnförsvaret :/ Vet inte om det är rätt eller fel. Hon är bara snart 3 år.
  Mina tjejer är ju 2 år och snart 10 år, men vill göra det bästa för dem.

 4. Lyxigt med inomhushall alltså! Här finns det inget sånt tyvärr ”/ En utav de få nackdelar med att bo mitt ute i ingenstans!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s