Hundträning

Fortsättning på gårdagens inlägg

Gårdagens blogginlägg väckte reaktioner och tack vare uppmärksamma klubbkamrater är incidenten på klubben numera utredd. Ledningen tog tag i det direkt. SJÄLVKLART är vi välkomna ut och ingen har ensamrätt på stugan. Det var oväntat att få så snabb reaktion och att faktiskt få stöd. Vill också lägga tyngd vid att jag i gårdagens inlägg ville skriva av mig om en tråkig händelse – inte på något vis svartmåla en enskild person eller klubb. Därför svarar jag inte på sådana kommentar som undrar vem eller var det var – för det är inte det som är det viktiga. Hoppas att ni har har förståelse för det.

Avslutar med foton som Anna tog på oss igår!

_MG_1907 II

_MG_1909 I _MG_1913 I

Annonser

5 reaktioner till “Fortsättning på gårdagens inlägg

  1. Skönt att styrelsen/ledningen tog tag i det ordentligt så att de otrevliga kanske fick något att tänka på angående deras beteende! Det är ju som du säger, det viktiga är inte var eller vem det var, utan att händelsen ens inträffade.

    Men som sagt, skönt att det reddes ut och ni fick stöd :).

  2. Härliga bilder!! Mycket Focus 🙂 Japp visst finns det drag i Hällefors…Janne hjälper mig jätte mycket. SM i barmark gick där förra året 😀 Du borde hänga på! Rikigt roligt

  3. Jag tycker du gör helt rätt i att inte hänga ut någon men fy så tråkigt att det ens hände! Skönt med stöd och uppbackning direkt för såhär får det ju bara inte vara, låter som ni har en ganska god styrelse som inte tolererar det och tar tag i det direkt? Och så himla bra av er att säga ifrån för tänk så många gånger det kan ha hänt och bara fått passera förbi!

    Du, så snygg din hund är, kan man beställa en sådan?;) På riktigt, han är väldigt hög och smärt (positivt!!) jämfört med hur jag trodde dom skulle se ut, nu blev jag ju inte mindre sugen på en… 😉

    Sockersuget sket sig lite här hemma, jag blev dödssjuk (på riktigt!) och fick inte i mig annat än vatten och saft under 2 dagar så då började jag fuska med glass och dyl… Känns bra det där, skedde samma dag som jag skrev inlägget om jag minns rätt 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s