Kurs/Utbildning

Clinic för Siv Svendsen och Maria Brandel

Till slut så! Jag gjorde det, jag lyckades! Trots att jag inte hade skjuts, det inte gick några lämpliga tåg, och att jag jobbade kväll/natt, så lyckades jag få ihop pusslet och tog mig iväg till Kungsör Hundarena i helgen, mycket tack vare föräldrar och sambo som ställde upp och körde!
(Tryck på föreläsarnas namn nedan om ni vill läsa mer om dem, så kommer ni in på deras hemsidor!)

20130203-185705.jpgLördag – Siv Svendsen
Igår (lördag) var det Siv som stod på schemat. En härlig ung norsk tjej som verkligen sprider skratt och inspirerar! Det tog mig ett tag innan jag kom in i det norska språket och började hänga med till fullo, men sen var det inga större problem. Hon pratade och visade oss lek på olika sätt, både hur man kan utveckla leken, men också hur man kan göra om man har en hund som inte vill/vågar leka. Hon tog också upp en del grundträning och t.ex. Rutan-träning.


20130203-185711.jpg

Söndag – Maria Brandel

Och idag (söndag) var det alltså Marias tur att lära ut. En mycket duktig föreläsare som alltid! Hon pratade främst om träningsupplägg, hur man lägger upp och kan tänka kring sin träning. Hon visade även exempel med fyra duktiga ”visningsekipage”. En del saker har jag hört förut, men en del saker var också nya.

Är glad att jag lyckades pussla ihop allt så att jag kunde ta mig iväg. Man kände verkligen att man hamnat på rätt plats när många av åhörarna själva tillhör Sveriges elit-elit så att säga. Lite tråkigt däremot att åka iväg helt själv. Inte ens en hund hade jag i sällskap, så det var lite ensamt. Hade nog varit en helt annan grej om man åkt flera stycken 🙂

Annonser

4 reaktioner till “Clinic för Siv Svendsen och Maria Brandel

  1. Rolig helg! Ja visst är det tråkigt att åka själv, synd att jag inte visste om det , men du kanske inte ville ha gamla faster med dig 😉
    Kram

    1. Klart jag vill det!!! 😀 Vill du med så frågar jag nästa gång jag har något på G! Redan i mars funderar jag på att gå som åhörare en dag för Towa Lindh när hon är i Kristinehamn! 🙂 Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s