Kurs/Utbildning

…och kursandet fortsätter!

20130204-212330.jpg
Det var med i detta nummer av Brukshunden!

Har knappt hunnit samla mig efter helgens clinic, och redan har jag bokat in mig som åhörare en heldag för Towa Lindh när hon kommer till Kristinehamn. Ser fram emot det! Det var ett billigt pris, så det blev klart godkänt av plånboken 😉

Dessutom har vi ju fler privatlektioner på gång. Just nu är både Lena Björnson och Niina Svartberg bokade! Och så får jag inte glömma IPO-satsningen som jag och lilla valpen är med i. Vi kommer att få träna för Sveriges elit inom IPO under året! Vilket spännande år vi har framför oss! Och mer lär det bli! 😀

Nu ska jag ut med med min fyrbenta vän, och sedan verkar det bli övningskörning. Tänkte försöka få till körkortet runt tiden som valpen kommer. Och hon är två veckor gammal idag, så jag får rappa på! Håll tummarna!

 

Annonser

8 reaktioner till “…och kursandet fortsätter!

 1. Hej heja klart du fixar körtkortet till hon kommer 🙂 Nina Svartberg det har du nog inte nämnt? När o vart?

 2. Åhh, va kul med kurser och föreläsningar… har inte vart på en enda kurs jag (förutom agility nybörjar och fortsättning inom klubben då) dels för att det är så dyrt men mest för att det är så jäkla dåligt med bra instruktörer som jag vill gå för här uppe :<

  Så spännande med IPO! Velade ett tag och jag ville försöka börja med det me Odd, men men, det får nog bli med nästa malle istället

  sv: och med här uppe så menar jag Härnösand 🙂 antar att det är en bra bit från er… hade ju vart kul å träffas å träna nått ^^ Du hade inte tänkt gö tjänstehund utav mallen då? 😉 i så fall kanske vi syns på Marma nått år ;D

  Ser ut å bli en trevlig kull! Häftigt att få förtroende för en fodertik 🙂
  Såg att de hade en hane otingad förut. å nej nej, jag blev inte valpsugen alls… nejdå..

  Ja, hittade till henne förut! Så kul med mera mallar som kör drag 🙂 Längtar till jag kan ha ett tvåspann mallar i alla fall! (då kanske det blir lite fart på poddan)

 3. Tja det skulle kunna va det, men tycker det verkligen, nu på senaste tiden, har verkat som han har fattat just Draget, det är lixom farten som saknas :/ Men han gick ju bättre igår så vi får hoppas att han bara va i dålig form, inte hade lust eller nått!

  Jodå, nog finns de väll mycke hundfolk, men vi har ju längre till de föreläsarna/instruktörerna som jag skulle vilja gå för 😉 (typ fanny gott, eva bodfält, de på SWDI med mera med mera) och det tas lixom inte upp så många instruktörer hit på föreläsningar och helgkurser heller tycker jag, i alla fall inte i ”mina kretsar”, det händer kanske oftare att ett slutet gäng/klubb hyr in nån, men de har jag väll missat eftersom jag inte bor i sundsvall 😛 heh, nä vi är faktiskt inte så många ”klicker-lydnads-människor” i stan heller, vad jag har märkt, har haft tur å hitta en känner jag 🙂 Kan nog tänka mig att det är lite mer i sundsvall, men svårt att hitta info om de.. (eller så är jag bara dålig)

  Joo, de skulle va kul, men då skulle jag vilja ha ett riktig bra gäng å träna med, som kör med positiva metoder, och det tycker jag de inte alltid gör på den gruppen här i stan, även om de är jättetrevliga och säkert mycket duktiga, så vet ja inte om de passar oss. Plus att vi har ju rätt mycket annat för oss 😛 och sen så vet jag inte heller om Podds käke kan tar nån skada av de (han har ju ett överbett på ett par cm, väldigt gulligt 🙂 )

  Ja de va ju en bit ^^ Har en bror som pluggar i mariestad och då är ju Karlskoga på vägen lixom, så om jag ska ner dit nån gång så kanske vi kan svänga förbi 🙂

  Förstår att du inte vill göra det om du inte har nått intresse i ”det gröna”, för man blir ju faktiskt en soldat i första hand som dom säger och det måste ju förarna vara bräda på (vilket inte alla är och då funkar det inte så bra…) Så det är faktiskt bra när folk som inte har intresset för det gröna väljer bort det 🙂 , istället för att certa bara för att meritera hunden!

  Det lutar, myycket, åt en malle 🙂 ingen aning om från vilken kennel eller linjer dock… har svårt att tänka mig nöjd med en annan ras, det sa jag i och för sig om kelpien också, som jag bestämt att jag skulle ha innan Oddan damp ned i mitt liv 🙂 För det skulle ju va kul att pröva andra raser också, men mallen känns mycket svårslagen faktiskt 😉

 4. Mycket roligt framöver 😀 Niina Svartberg alltså, undrar också när och var?! ska också se till att gå för henne någon gång, hon är en riktig inspirationskälla!

   1. Självklart! Tror det är i Uppsalatrakten i slutet av maj.. En bit framöver alltså 🙂

 5. Lycka till med körkortet! Det klarar du säkert med den målmedvetenhet du har och envishet ! 🙂 Spännande med så mycket på G! Känner lite likadant själv, från en föreläsning till en annan haha! 😉 Men det är ju bara sååå kul! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s