Hundträning · Kurs/Utbildning

Beskedet från talangtruppen

Mailet damp ner i inboxen för två timmar sen med beskedet om vi kommit med eller inte. Såhär i efterhand ångrar jag att jag sökte. Jag hade hellre levt i någon form av ovisshet och optimistiskt ”trott” att jag skulle ha kommit med om jag sökt. För det gjorde jag inte. Jag kom inte med. Kan inte förklara hur besviken jag är. Jag skrev en lång ansökan om hur motiverad jag var, hur jag ville utvecklas och om att jag TILL OCH MED skulle säga upp mig från jobbet om jag inte fick ledigt! Jag var helt öppen med Skurks spondylos och skrev att han några veckor om året mår dåligt, men att jag tagit ett beslut om att han ska få leva ett aktivt liv.

Mailet jag fick idag var ett tråkigt standardmail. ”Det var många som sökte i år”, ”Det var tuffare än någonsin att välja ut”, bla bla bla… Sen stod det att de inte har tid att förklara för var och en varför man inte kom med. ”Men sök gärna igen nästa år”. Mailade ändå tillbaka och frågade om det var spondylosen vi föll på. Måste veta, för i så fall är det ju ingen idé att söka igen. Men det var tydligen inte på grund av spondylosen. Känns både bra och dåligt att veta.

Nej, idag är jag less. Väldigt less. Less på att jag kämpar som fan i allt jag gör, och alltid måste gå den långa vägen. Less på att jag har en motor som varvar på högvarv och en järnvilja som vill, vill, vill… I allt jag gör! Ibland önskar jag att det fanns någon plats eller någon situation där jag fick möjlighet att blomstra. Någon som kunde ta tillvara på min motor och vilja. För jag kan. Och jag vill. Och det här beskedet stoppar mig inte. Det triggar mig till att göra som jag tidigare gjort: gå min egen väg och köra mitt eget race. Ni ska allt se!

Annonser

13 reaktioner till “Beskedet från talangtruppen

 1. Vad va de för talangtrupp du hade sökt till?
  Tråkigt att du inte kom med! Bra att du e på dom, klart du måste få veta vf ni inte fick va med.
  Hoppas ni hittar nå annat skoj!

 2. Jag förstår din besvikelse SÅ väl. Men du, du är bättre, kan bättre, du behöver inte talanggruppen i år! Det du behöver är denna lilla rara valp som väntar på dig och visa dig själv hur grymt du är tillsammans med Skurk!

  GO girl!

  /Fia

 3. Sjukt tråkigt att du inte kom med 😦 men behöver du verkligen en talanggrupp för att visa hur jäkla duktiga ni är? Ni är grymma utan att behöva betala en massa avgifter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s