Hundträning

Gruppträning och TACK TILL ER ALLA!

Vill börja med att tacka er alla för era peppande och värmande ord angående gårdagens negativa besked angående talangtruppen. För JISSES VILKET STÖD JAG FICK, både här på bloggen och på Facebook!!! Jag var riktigt ledsen, men inte längre. Och det är tack vare er. Vi behöver inte Talangtruppen, och så viktigt är det faktiskt inte. Och självklart kan vi ändå! Så stort TACK till er!

Så, nu över till dagens aktivitet. Elin, Anna och Bella och jag var i Kristinehamns Hundcenter och tränade. Hundcentret hade ett erbjudande om en gratis timme per person just denna dag, så vi bokade såklart in en timme var och tränade hela kvällen tillsammans 😀

Vi tränar ett ekipage i taget á 10 minuter, och sen byter vi. Bra koncept, strukturerat och bra. Känns som att träningarna ger mest så! Skurk var duktig, och taggad som vanligt, men varningsklockorna ringde idag. Det är för mycket stress inblandat och han går och flämtar med öppen mun och tittar sig omkring i fotgåendet. Inte alls bra. Får backa tillbaka och fokusera på lugn och stadga snarare än aktivitet ett tag, tror jag. (Bilder kommer senare!)

Annonser

2 reaktioner till “Gruppträning och TACK TILL ER ALLA!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s