Hundträning

Utmaning

282700_10151332489132858_1651747678_n

Blev inspirerad när jag såg en hund i kelpiegruppen på facebook som hade godisbitar från nos till svans när den låg platsliggning. Blev sugen att testa med Skurk, och DET GICK! Han tyckte att huvudet och nosen var en svår plats att ha godisar på dock, eftersom han brukar vända sig BORT från godis. Han vet att han inte får ta, och vi har överdrivit omvänt lockande lite 😉 Han ser ut att ha sju svåra år på bilden, men jag lovar att vi hade kul 😉 Och nu har vi fått en anledning att försöka lära in ”nosen i backen” också, och det gick fort framåt! Skoj!

Annonser

4 reaktioner till “Utmaning

  1. Haha felice hade itne tyckt att det var en kul lek, vi jobbar fortfarande på att hon ska kunna ha en godis på nosen men hon är som skurk, väner sig bort om hon itne får ta 😉 han är verkligen söt på bilden, duktiga lilla pojken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s