Allmänt

Dags för lite omvårdnad!

Idag stod omvårdnad på schemat! Skurk har nämligen blivit badat med HUNDSCHAMPOO! Tidigare har jag använt lite vad som finns hemma – när jag väl har badat honom så att säga. För antalet gånger som mina hundar fått bada är inte många! Men sen har jag i och för sig bara haft strävhåriga hundar, (även Skurk!) och då blir det ju inte så ofta. Tack och lov, för pälsvård är inte min grej alltså! Passade på att klippa klor och att snygga till runt tassarna och trampdynorna också när jag ändå var igång. Nu tror jag att Skurk hatar mig! 😀 hahah!

När jag var till djuraffären idag blev jag tilldelad den ENDA av Espree’s schampoon som INTE är djuprengörande. Det var en besvikelse då jag faktiskt frågat om hjälp innan köpet. Hur som helst – tur att jag har Tina som guidade mig rätt! Nu har jag köpt RÄTT schampoo till honom och jag ska lämna tillbaks den andra imorgon till djuraffären!

1cddcf2e7ac211e2a2f822000a1f97e4_7
Ihopsjunken och bedjande – ”är vi inte klara snaaaaaart?”
f94ffbe47ac211e2884a22000a9f1588_7
Den rätta!

Annonser

3 reaktioner till “Dags för lite omvårdnad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s