Allmänt · Skurks diagnos och rehabilitering

Mer än 700 kronor…

…kostade det för att få veta att min hund inte har urinvägsinfektion, och att han är feg och stressad inför veterinärer. Var nämligen till veterinären idag, eftersom Skurk under två tillfällen denna vinter haft bloddroppar i urinet när han kissat. Om det är nåt annat vet vi inte – men jag är välkommen tillbaka för att göra ultraljud på prostatan om jag vill! Fick med nåt rengörande medel liknande koksaltlösning som jag ska prova att rengöra hans ”manlighet” med.

På tal om veterinärer så måste jag ringa tillbaka till Strömsholm! De ville att jag skulle göra det efter den tre veckor långa Rimadylbehandlingen. (Skurk går inte längre på medicin, men han är ändå galen och speedad och mår bra!) Har visst glömt bort! Oooops! Eventuellt blir det ny magnetröntgen eller vanlig röntgen för att se hur bryggorna utvecklats. Hujedamig! Tur att man har försäkring i alla fall…

20130220-214321.jpg
Grattis Skurk! Omvårdnaden fortsätter även idag! 😉
Annonser

3 reaktioner till “Mer än 700 kronor…

  1. Men hallå, det där verkar väldigt dyrt för något väldigt luddigt? Vad ska medlet hjälpa till med, det är väll inte utanpå? Och att du får undersöka prostatan, tack för den? Jag gillar inte vets, märks de? 😉

    1. Ja det kändes onödigt dyrt! Medlet kostade typ 29 kr och ska rengöra snoppen. Han var lite irriterad där tydligen och jag har sett att han har flytningar ibland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s