Allmänt · Kurs/Utbildning

Från valp till stjärna

9f9b1eb07c7211e2a47b22000a1f99e6_7Nu har jag kollat klart på ”Från valp till stjärna”-DVD:n (igen) och noterat en massa stödpunkter för att påminna mig själv. Det enda som fattas nu är VALPEN! 😀 Påminns återigen hur klockrent det är med DVD som läromedel istället för böcker. Som sagt , det blir som en billig clinic – och när som helst och var som helst! Och så kan man se den hur många gånger man vill! 😉

Många undrar om valpens namn, och jag förstår det! Jag frågade ju ER om hjälp! Saken är den… Att jag inte har bestämt mig än! Just i dagsläget står det mellan stamtavlenamnet och ett till… Jag återkommer! 😉

Annonser

En reaktion till “Från valp till stjärna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s