Hundträning · Skurks diagnos och rehabilitering

Första ridhusträningen sen ryggen sa ifrån

Det känns som att det inte har blivit så mycket ridhustränande på sista tiden. Jag blev avskräckt från sist vi var i ridhus. Det var när vi tävlade, och då gick Skurk superkonstigt och verkade ha svårt att stablisera kroppen på underlaget. Jag trodde inte att vi skulle kunna träna lydnad mer då. Inte på länge i alla fall.

Men så visade han inga tecken, och vi började släppa på det lite. Sen helt plötsligt så började han för andra gången gå konstigt mitt under en träning – på en plan asfaltsparkering! Och därefter blev allt ”normalt” igen och hans dåliga period är över för denna gången. Så efter lite övertalan hakade jag på Bella & Madde till Storfors för att träna lite i morse. Och vet ni? Det gick BRA! Så himla skönt!

20130224-130455.jpg 20130224-130451.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s