Allmänt

Hundcafé Änglahund

Bella började inte jobbet förrän i eftermiddag idag, och jag var helt ledig. Så efter körlektionen åkte jag hem igen och hämtade Skurk och så mötte vi upp Bella & Madde och tog en promenad in till stan för lite brunch på stadens hundcafé Änglahund. Så fint och mysigt och trevlig stäming där! De som jobbar där kom ut med färskt vatten och tog fram både ben och leksaker och började leka med våra hundar. Och inte att glömma – både god och billig mat! (Eller fika, om man hellre vill ha det) Rekommenderas starkt!

I vanlig ordning blev det även en tur till djuraffärerna, men om man på bara några månaders tid ska införskaffa både valp, körkort, bil och hundburar.. och betala veterinärvård.. så får man hålla hårt i lilla plånboken! 😉

20130225-124101.jpg

20130225-124108.jpg

20130225-124116.jpg

Annonser

5 reaktioner till “Hundcafé Änglahund

  1. sv: jo ja kände samma nä jag skaffade en till hund! Lägger nästan all min tid på hundarna så är kul att ha en hund som verkligen älskar att jobba 😉
    Och jag sökte, men kom av någon anledning inte med. Satsar på att ta schäfern så långt de bara går och brinner verkligen för ipo, hade vart kul att vara med. Men får satsa på att få jobb, sätta ner fötterna lite efter studenten liksom, hade ändå kanske inte haft möjlighet att resa runt i landet då jag verkligen vill satsa på att få de bra ekonomiskt osv de kommande året (: Ska du vara med? (:

  2. sv: Nej av nån anledning ville dom la inte ha med oss 😉 Inte ens som åhörare, men jag har andra att träna med och kommer lägga pengarna på att ta mig till ett ställe där jag gillar folket och kan få den hjälp jag behöver. Visst hade de varit kul att vara med, tar alla chanser jag får att utvecklas men detta är inte allt känner jag (:
    Å de känns lite nervigt inför studenten, å fixa jobb å allt efteråt! Lämna alla där uppe i forshaga är inte heller så kul, ja du vet hur de är! (:

  3. haha ja hoppas att de är så, paniken och tårarna har redan börjat komma. Att lämna allt känns så… konstigt? bara sjukt hur fort tiden har gått! Men de är iaf 3 år som jag aldrig kommer ångra! (:
    Jag sitter faktiskt och skriver på mitt cv nu och ska söka jobb i några butiker runt göteborg (: Och på ett väktarbolag!Della har ju ett gk l-test för väktarhund så de hade vart sååå kul! (: Söker allt jag kan komma på, bara hundarna får de bra och jag får pengar till dem, kan tänka mig att jobba med de mesta inom hund (: Tycker att jobb där man hjälper hund ägare är så kul! Vilket jobb de än är(: Vad jobbar du med nu? (:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s