Hundträning

Det blev visst en snabbis ändå

Det blev en snabb träning med Anna idag. Körkortsplugg är i fokus egentligen denna vecka, men jag resonerade som så att hundträning behövs både för livsglädjen och för hundens skull 😉 Kände dock att jag inte riktigt hade Skurk med mig, fick inte till rätt attityd i slutet av passet. Han var låg och flåsig. Kan bero på att jag blev arg och la undan Skurk när han ÄNNU EN GÅNG i ren glädje sprang och ”pungsparkade” Anna mitt under passets gång. Jag brukar inte bli arg, men där tappade jag tålamodet. Skurk är inte van vid det så han kan mycket väl ha blivit låg, min känsliga lilla kille ❤

Fler bilder och mer att läsa finns i Annas blogg: http://www.ginga.se/traning-3/ !

20130226-134951.jpg

20130226-134958.jpg

Annonser

2 reaktioner till “Det blev visst en snabbis ändå

  1. Härligt hopp in i rutan 😉
    Sv: Jo de är hundyrken jag satsar på och hoppas att de finns något (: man får ju satsa lite lågt nu å klättra uppåt sedan!
    Va synd att ditt jobb inte riktigt går ihop med hunderiet :/ kan tänka mej att de är jobbigt med sena kvällar osv, men allt går om man vill! kan tänka mig att de är ett kul jobb, men alla jobb har sina för och nackdelar (:

  2. Kan tänka mig hur de är, jag jobbade runt 16 (?) timmar vissa dagar på sommaren och heldagar alla andra dagar, så gick upp vid 5 för att träna hundarna och kunde få gå ut vid 12 på natten ibland haha men de va… lärorikt! Tur att mamma va hemma med dem en del iaf så inte så att de va själva men de ska ju motioners och tränas också! Ibland undrar man hur man räcker till (: Men de är ju bra att du fixar de(: Tror att man alltid får ihop de bara man vill och är bered att satsa lite (:
    Jo jag skulle gärna jobba som väktare, nytt, spännande och tror att de hade passat mig! Men älskar att jobba med andras hundar och människor också (: så instruktör och butiksjobb passar mig också bra, är nog lite av en service människa kanske. Men polis, väktare, försvarsmakten osv är vääldigt lockande! Men en sak i taget känner jag 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s