Allmänt

Hur Skurk har svarat på bytet till Standardt

Skurk ♥ Standardt! ÄNTLIGEN har han gått upp i vikt! (se bilder nedan) Tycker mig se en viss förbättring av pälsen också, men jag vet inte om jag inbillar mig. Jag är i alla fall väldigt glad att slippa åka många mil för att köpa färskfoder, att slänga mina egna ekonomiska matlådor för att få plats med hundens mat, att slippa knövla med tining av foder  och blodiga knivar (speciellt på resande fot!) – och inte minst så är plånboken gladare! Kanske är jag lat, men nog sjutton mår vi bra båda två 😉 

400778_10151081664807742_1024093111_n
14 oktober 2012 – innan foderbytet!
Skurk för tre veckor sen.
6 feb 2013 – efter foderbytet!
Annonser

4 reaktioner till “Hur Skurk har svarat på bytet till Standardt

  1. Mina hundar får också Standardt, är jättenöjd och båda hundarna går fint på det 🙂 Fast Snipe fick Orijen som valpfoder, vågade inte ge Standardt framförallt pga den höga halten med Kalcium (även om de påstår att det går lika bra till valpar).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s