Allmänt · Film · Hundträning

Döpa om promenaderna? (film)

Sol, blå himmel, takdropp, bitvis barmark och plusgrader – snacka om att man fått vårkänslor! Idag passade vi på att vara ute en stund och njuta lite extra av det fina vädret. Min känsla sa att vi inte har tränat på JÄTTELÄNGE och att det kändes som att vi tagit en paus ifrån lydnaden. Insåg nu när jag kom hem att det ”bara” var fyra dagar sen som vi tränade. Och med träning menar jag ungefär ”att träna ihop med andra, en sån där seriös träning liksom”. Jag var duktig på att träna i vardagen förut, men i och med att jag varit bortskämd med många bra träningar ihop med andra, så har den vardagliga träningen mer eller mindre uteblivit. Men varför bara ”gå och gå och gå” på promenaderna? Eller, varför ens kalla det PROMENAD – och inte döpa om det till det mer öppna ”VARA UTE” istället? 😀
Men idag! IDAG passade vi på att träna på lite grejer när vi ”var ute”. Apportering, hårt spår och fjärren t.ex. Här är ett superkort klipp från det sistnämnda. Inte helt nöjd med det tveksamma sättandet, men det andra är jag nöjd med med tanke på situationen!

Annonser

En reaktion till “Döpa om promenaderna? (film)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s