Allmänt · Hundträning

Idag har jag…

  • …tränat på klubben med Anna och Bella. Flera timmar höll vi igång och vi var riktigt effektiva och duktiga allihopa. Skurk och jag tränade på ingång på planen, rutbandstarget, hopp över hinder,  kedja med tre moment och slutligen platsliggning.

  • …skapat denna blogg med tanke på att vi blir en till i flocken. Då passar inte petraskurk som bloggadress nämligen 😉 Petraskurk.wordpress.com kommer att stängas ner inom kort, och denna blogg kommer att ersätta den. Alla inlägg från petraskurk finns i denna blogg, så ni missar inget 🙂 Däremot uppmanar jag er att uppdatera era länkar och prenumerationer!

  • …fyndat ett iphone-stativ med tillhörande objektiv för att enklare kunna filma våra träningar. När snödrivorna försvinner har jag liksom inget att låta mobilen balansera på längre… Men det här blir nog bra! Bättre filmkvalitet och dessutom ryms det i fickan eller den lilla ryggsäcken!

12x-optisk-zoom-teleskop-objektiv-med-stativ-plast-till-iphone-5 (4)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s