Allmänt · Kurs/Utbildning

Goda nyheter för valpen

Fick just veta att jag inte ska få gå bredvid som åhörare på IPO-ungdomssatsningen längre… För jag ska få gå satsningen som DELTAGARE, alltså MED hund!!! 😀 😀 😀 Nu rycker det i hela kroppen, gud så roligt! Vi kan ju inte riktigt jämföra oss med de andra ekipagen med vuxna hundar, men vi får möjlighet att utvecklas och lära oss på vår nivå och skapa en god grund! Och tänk, vilken miljö- och socialträning! Iiiih!

Nu fattas bara att ge lillan ett namn. Det är helt sinnessjukt vad svårt jag har haft att döpa henne! Jag har hållt på dagligen i flera veckor med dessa namnförslag! Har ett par alternativ nu, några ”gamla” förslag som hängt med, och några dagsfärska. Kan inte riktigt säga hennes personlighet än heller – hon sover mest ♥

20130318-222040.jpg

Annonser

9 reaktioner till “Goda nyheter för valpen

 1. Vad rolig, grattist! Har följt er ett tag då jag är himlans sugen på en Kelpie som nästa hund. Mallar är ju underbara men där snackar vi ju m-y-c-k-e-t hund. Helt underbart söt är hon iallafall!

  1. Hej Matilda! Vad kul att du kommenterade 😀 Vad fin han är, din lilla Ture! Ja kelpie är en underbar ras att leva med 😀 Haha, ja nog är det mycket hund, men så länge man är medveten om vad man har i andra änden av kopplet och har viljan och intresset så ser jag det inte som något hinder 🙂 Lycka till med valpplanerna!

 2. Åh va kul för er!! Vilken möjlighet med valp, nu kan man ju ”göra rätt” från start ! 😀
  På tal om att bitas, Pirayan kanske 😉
  Sover mycket…..lugnet före stormen!!
  Kramkram

 3. Lycka till med ipoplanerna och valet av namn, det är skitsvårt tycker jag, namnet hänger ju med hela livet. Stort beslut!
  Gillar nya namnet på bloggen i alla fall, det gjorde du bra 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s