Allmänt

Det vi alla har väntat på… Hon är döpt!

Nu är ögonblicket här! Tillfället då valpens namn ska avslöjas… Jag har tjatat hål i huvudet på er, frågat er om åsikter både en och två och tre gånger och jag har fått in MÄNGDER av strålande namnförslag. Jag är så evigt tacksam för ert engagemang och hjälp!

Till slut fann jag dock ett namn som föll mig i smaken. Ett lite udda namn, kan tyckas. Kanske är det inte en malle man tänker på när man hör eller ser namnet. Men det här är ett namn som jag helt har klickat med och som jag känner passar henne, och det är det som är det viktiga! Det är lätt att säga (enligt mig), det är ovanligt OCH det passar tillsammans med Skurk.

Så… damer och herrar.. Dags att avslöja namnet.. Hon kommer att kallas…

S H E N Z I !

Känner ni igen namnet? Har ni sett Lejonkungen? 😉 Shenzi är en av Scars tre hyenor. Hon är en självsäker, självbehärskad och smart hyena, och också ledaren över de andra två, men hon tvekar aldrig att följa Scars order. På Swahili betyder namnet ungefär ohyfsad, ohövlig och förvildad. I mitt tycke är den betydelsen både klockren och rolig. Hallå, jag har liksom en hund som heter Skurk! Måste ju ha ett namn som passar 😉

Annonser

11 reaktioner till “Det vi alla har väntat på… Hon är döpt!

  1. Shenzi, fint!! Eftersom jag inte har hört namnet förut så tyckte jag det var svårt att komma ihåg. Men då gav Bella mig ett tips! Det låter som” känns i” och så la hon till ”känns i hjärtat”! Gulligt! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s