Allmänt · Film

Namnångest – byta redan? + VALPFILM

Efter att ha lagt ner så mycket tid och energi på att hitta det perfekta namnet och sedan hittat det och gått ut med det offentligt, så pustar man ut. REJÄLT. Men om man timmarna senare inser att namnet är för svårt att komma ihåg och uttala, och dessutom får fram fler betydelser av namnet, så känns det så himla TRÅKIGT att man behöver ge sig ut på jakt igen. På jakt efter det perfekta namnet. Eller?

Här kommer en förhoppningsvis upplyftande liten busfilm på min lilla tjej, Shenzi, eller vad hon nu heter. (Foxy, som stamtavlan säger? Fara, som länge var mitt favoritnamn av flera betydelser? Nita, det fräcka namnet? Eller Goza, som betyder njuta och ha roligt?…)

Enjoy!

 

 

Annonser

8 reaktioner till “Namnångest – byta redan? + VALPFILM

  1. Hahaha…inte lätt med beslutångest 😦
    Ibland ska man stå fast vid det man hade först för oftast återkommer man dit! Håller med Liinn, Skurk o Fara! Fast jag tycker att Shenzi är jätte fint.
    Sov på saken!
    Nattinatti!

  2. Vad söt hon är! Du kan ju faktiskt byta namn både 2, 3 och 7 gånger om du vill. Bara för att det är ”officiellt” så betyder ju inte det att det är skrivet i sten. Känn efter, och känn pressen för det är mååånga år det handlar om 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s