Film · Hundträning

Film från lördagens träning – Hjälp, hur går jag!?

Här kommer en liten film från i lördags när jag, Anna och Bella tränade på klubben. Passar på och snor filmen helt ärligt från Annas Youtube 😉

Jag är inte alls nöjd. Eller, jo. Klart att det finns fina delar. Helheten finns med relativt bra och han ”håller ihop”. Men jösses vad vi har detaljer att träna på. Tänk att det brukar vara tvärtom annars – fina detaljer, men dålig helhet! Den största saken jag ser på filmen, som jag måste ta tag i, är hur jag GÅR! Jag kan ju inte säga att jag lockar fram ett fint fotgående när jag stegar fram 😛 Men så har jag heller aldrig blivit skolad i hur man ska gå, har liksom provat mig fram, som mycket annat. Skulle dock inte säga nej till en privatlektion eller kurs i detta 😀 Tror att det skulle göra väldigt mycket för oss, då fotgåendet finns med mer eller mindre i alla moment!

Annonser

2 reaktioner till “Film från lördagens träning – Hjälp, hur går jag!?

  1. Gud vilken härlig energi! Tycker att ni är jätteduktiga. Tror ofta att man själv retar sig på saker som andra inte ens ser, jag tycker inte att det ser något fel ut med hur du går 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s