Allmänt

Vad ska man jobba med?

Vilken utbildning ska man söka som ger ett hundvänligt jobb direkt efter utbildningen? (Med hundvänligt menas att kunna åka hem på lunchen t.ex.) Eller ska man kriga på och fortsätta leta jobb…? Känner mig så himla liten och oerfaren ute på den stora aggressiva arbetsmarknaden… Någon plan måste jag ha, för mitt vik går ut om drygt två månader!

 

ece9a49295fa11e2900c22000a1fb715_7
Det är lugnt morsan, jag tar hand om Skurk när du jobbar!
Annonser

3 reaktioner till “Vad ska man jobba med?

  1. det är olika beroende på vad för slags jobb man kan och är intresserad av ju. jag själv har arbetat inom kundtjänst och har inte haft några problem hittills med att gå hem på lunchen och rasta ”monstrena” 🙂

  2. Jag jobbar i djurbutik och som säljare på sova har med mig min hund på båda jobben 😀 beror väl lite på vart man hamnar när jag jobbade i Norge fick jag ordna hundvakt på dagarna eller kvällen för då var det lite svårt. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s