Allmänt · Hundträning

En vanlig hunddag

I förmiddags var mamma och jag iväg och visade upp rallylydnad och tävlingslydnad på en hundträff. Tyvärr fanns ingen bra plats att visa upp på, och inte en kotte bemödade sig ens att titta på oss, vilket var tur, för det gick superdåligt och Skurk var inte med i förberedelserna och var inte riktigt med på vad vi gjorde. Lillan miljötränades och småtränades. Superduktig! När vi kom hem däckade hon, så hon fick vara kvar hemma och chilla i sängen med hundvakt, så åkte jag och Skurk iväg själva till Brukshundklubben för lite träning och sedan första mötet med utbildningssektorn.
En helt vanlig hunddag med andra ord 🙂

(Och ja, hon kallas fortfarande för lillan. Ibland också för Fox, och ibland för Shenz… Älskar tydligen enstaviga namn, då jag förkortar alla som är för långa 😛 Gillar egentligen Shenzi, men det är ett så svårt namn för alla andra, och jag vill att det ska vara enkelt och smidigt…)

Glad påsk på er!

20130329-214530.jpg

2 reaktioner till “En vanlig hunddag

  1. Shenzi är väll för tusan inte svårt! Idioter finns det överallt, Felice är uppenbarligen supersvårt… Felis, Fellissss, Felicia, Fellisse med mera brukar vi får höra ! Tråkigt att ingen kikade även om det just denna gången var lite skönt 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s