Allmänt · Hundträning · Skurks diagnos och rehabilitering

Datorer, öron och kedjor

Lagom till deklarationen är jag ännu en gång datorlös. Jäkla datorer. Om jag är mindre aktiv här på bloggen eller med att läsa era bloggar, så vet ni varför. Har Bloglovin i mobilen så följer många av er därifrån, men ibland är det så komplicerat att kommentera, och har ni en blogg hos Blogspot, så är det helt omöjligt. De bloggarna KAN jag inte ens kommentera från mobilen, hur mycket jag än vill. Det får vara såhär ett tag nu, tills jag har råd att köpa dator. Men hundarna får komma först, sen körkort och bil…

Hur som helst. Idag har jag och Skurk hittat på lite skoj tillsammans, utan lillan. Vi tog en promenad och så tränade vi lydnad med Bella & Madde. Skurk var sig inte riktigt lik. Han var dämpad och höll inte ihop riktigt i kedjan. Tränade på egen hand då, och sedan gjorde jag en ny kedja med enbart roliga och fartiga moment, och då blev det annorlunda, tack och lov. Men jag har mina aningar om att hans rygg blivit en del sämre. Fysiskt sett visar han inte, men till beteendet. Ska ringa Strömsholm imorgon och rådfråga lite.

När vi kom hem kom Anna ”Öronexperten” (hihi) hit en stund och pratade lite och hjälpte till att tejpa lillans öron. Det är ju värt ett försök i alla fall! Ju längre man väntar, desto svårare blir det tydligen. Nu sitter vi och ser på TV och myser. Hundarna ligger och sover, nöjda efter dagen.

20130401-231811.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s