Allmänt

De står!

Jag vet inte hur Anna lyckades igår, men i morse när tejpen trillade av såg öronen ut såhär! Snyggt! (Är dock medveten om att 1 dag endast är 1 dag 😛 ) Nu ska lillan och jag träffa Elin och Chila på stan, valpdejt! 😀

20130402-100529.jpg

Annonser

6 reaktioner till “De står!

    1. Jag vet inte om det är typiskt malle? Jag skulle iaf göra det oavsett ras. Alla kullsyskons öron stod upp redan innan leverans, men lillans ena öra har inte rest sig något alls på dessa veckor. Tycker inte att det är dumt att ge örat en putt i rätt riktning 🙂

  1. Ååh söt. Tror det är väldigt individuellt, jag hade en terv vars ena öron inte reste sig förrän han var ca 14 veckor medan min kompis malle hade ståöron från typ 4v ålder.

  2. JAG hade inte tejpat iaf.. Dom lär tjorva fram och tillbaka ett bra tag till även syskonen som har flyttat vars öron stod. 😛 Oftast är de att ha is i magen och vänta ut… Men alla är vi olika och gör olika, helt okej det med. Kul dom står iaf nu 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s