Allmänt · Film · Hundträning · Skurks diagnos och rehabilitering

Såhär skulle jag alltid kunna leva! (film)

Ännu en underbar dag som gått i hundarnas tecken, precis som jag vill ha det. Skulle absolut kunna tänka mig att jobba hemifrån och ha det såhär varje dag, hehehe 😉 Idag har jag varvat mellan hundarna så de har fått egentid båda två. Lillan har varit på stan och upptäckt världen och valptränat lite. (Och fick då en stor rosa leksak av Elin! 😀 ) Skurk har tränat lydnad och fått en kortare promenad, medan lillan varit hemma och ensamtränat. Tyvärr var Skurk dämpad på träningen igen, och lillan gnällde i trappen när jag kom hem. Inte så lyckat egentligen med andra ord, men man måste väl ha lite fel för att få lite rätt.. tror jag 😉 Nu ikväll var jag och båda hundarna iväg en sväng till brukshundklubben med Bella & Madde för att fixa med lite sektorarbete. Passade på att ta en liten promenad efteråt också, men det blir ju inte så långt när man har valp. Orkar inte bära henne snart, även om hon i dagsläget ”bara” väger 7 kg 😀

Nu är i alla fall tid bokad för en ny ”utredning” i Strömsholm för Skurk, i maj fick vi en tid. Usch, jag blir helt nedstämd när jag tänker på att han faktiskt är sjuk och hela tiden utvecklas åt det sämre hållet. Jag har gärna förträngt det för mig själv nämligen… Älskade gråben ❤

77ee6e349b7c11e2b78b22000a1f8cd1_7 89afb0069b7c11e28bf022000a9f139a_7 ca3db1309bc811e2be0d22000a9f14df_7

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s